Gun uw meubels een tweede ronde

Gun uw meubels een tweede ronde

Gun uw meubels een tweede ronde

Maak kennis met Meubelreparatie Knuiman

Heeft u een meubelstuk in huis waar u veel waarde aan hecht maar dat eigenlijk echt niet meer kan? Zitten er scheuren in, is het versleten? W.H. Knuiman maakt uw gekoesterde meubel weer splinternieuw. Dat is wat hij doet, hij luistert niet naar trends maar wel naar de wensen van zijn klanten als het om hun meubelen gaat. Hij vindt het belangrijk dat het herstel past bij uw smaak en uw woonkamer, slaapkamer of andere leefruimte. Meubelreparatie Knuiman is een professioneel meubelreparatiebedrijf met de focus op oude pareltjes die andere reparateurs hebben opgegeven. Daar waar anderen stoppen of opgeven, gaat Knuiman door.

Meubelreparatie,duurzaam en van deze tijd

Mensen hebben steeds meer behoefte om bezittingen te houden in plaats van nieuwe te kopen. Naast dat het vaak zonde is, is het ook nog eens hartstikke prijzig om telkens maar een nieuwe kast of salontafel aan te schaffen. Laat dat meubelstuk door Meubelreparatie Knuiman professioneel onder handen nemen, zodat u een bekend en toch weer prachtig meubel heeft.

Er is steeds meer vraag en behoefte naar meubelreparatie en daar is W.H. Knuiman blij mee. Blij dat zijn kwaliteit gewaardeerd wordt en blij dat hij zijn kennis en vakkundigheid in de praktijk kan blijven brengen.

Hij komt bij u thuis langs en neemt persoonlijk met u door wat de wensen en verwachtingen wat betreft uw meubel zijn. Hij maakt dan direct een offerte die uiteraard vrijblijvend is. De prijs van deze offerte staat vast, het zal nooit voorkomen dat u onvoorziene kosten moet betalen. En, wat voor veel mensen belangrijk is, hij haalt uw meubelen op bij u thuis. U hoeft dus zelf geen omwegen te bewandelen om uw meubelen op de juiste plek te
krijgen. Deze service is wederom geheel kosteloos.

Zodra Meubelreparatie Knuiman een opdracht van u aanneemt, zal aan de hand van een korte analyse de duur van de opdracht aangegeven worden. Het is per meubel verschillend wat de werkzaamheden zijn en hoe lang deze duren. In overeenstemming met u wordt bepaald wanneer uw meubelstuk klaar is. Vanzelfsprekend maken we dan ook met u de afspraak wanneer wij bij u langs kunnen komen om uw “nieuwe” meubel af te geven.

Altijd in voor een uitdaging

Waar andere meubelreparateurs geen oog meer hebben voor de meubelmakelaardij als ambacht en de focus leggen op productie en geld, staat het financiële aspect juist niet centraal bij W.H. Knuiman. Hij houdt van uitdagingen en gaat altijd tot het uiterste. Hij ziet het daarmee bijna als missie om oude meubels een nieuw leven in te blazen volgens de 'oude stempel', waarden en normen van het vak.