Gun uw meubels een tweede ronde

Kom direct in contact

Gun uw meubels een tweede ronde

Kom direct in contact

Gun uw meubels een tweede ronde

Kom direct in contact

Welke meubelreparaties voert Meubelreparatie Knuiman in Huissen uit?

Wilt u ook uw lievelingsstoel of bank weer zo goed als nieuw? Twintig jaar kennis en ervaring heeft de vakkundigheid van Meubelreparatie Knuiman op alle vlakken goed gedaan. Hij voorziet een zeer breed publiek dat uiteenlopende verwachtingen en wensen heeft. Als professional vindt hij het een uitdaging om meubels te doen herleven en ze de eer terug te geven die ze verloren hebben. Dat kan gekomen zijn door achterstallig onderhoud, maar ook door andere factoren. Met verschillende technieken laat Meubelreparatie Knuiman ze er weer als nieuw uitzien.

Specialisaties van Meubelreparatie Knuiman

Als u uw meubel wilt laten repareren komt W.H. Knuiman bij u thuis. Hij doet dan een vrijblijvende en kosteloze meubelkeuring. Als u een reparatie wilt laten uitvoeren wordt dan een tijd en prijs afgesproken. Uw meubel wordt opgehaald, gemaakt en kosteloos weer bij u thuisgebracht. Interesse? Bekijk hieronder wat hij voor u kan doen.

  • Donker eiken meubels blank maken.  Denk hierbij aan traptreden, oude of juist nieuwe tafels of een willekeurig zitmeubel.
  • Houtverbindingen lijmen.
  • Bankstel verkleinen of verhogen. Voor het geval uw wensen met betrekking tot uw bank veranderen. 
  • Gebroken binnenwerk van bankstellen repareren. Zo hoeft u niet na te denken over de aanschaf van een nieuwe bank, terwijl uw oude eigenlijk zo fijn zit.
  • Kast verkleinen, aanpassen en herstellen. Op deze manier creëert u een compleet ander meubel, en hoeft u geen nieuwe te kopen.
  • Renoveren en repareren van meubels.
  • Beschadigingen en brandplekken op tafelbladen repareren.
  • Het maken van meubels (alle overige werkzaamheden).

Meubelreparatie Knuiman werkt op ambachtelijke wijze en ieder meubel dat hij aflevert, zou zonder enige twijfel in zijn eigen
kamer kunnen staan. Voor gedegen meubelreparaties klopt u dus vanzelfsprekend bij hem aan. Hij staat voor u klaar om uw meubelen te voorzien van een tweede jeugd. Die eer en taak neemt hij graag op zich, zoals hij dat de afgelopen 20 jaar ook al heeft gedaan. Zijn passie is terug te zien in zijn eerdere werk. Passie voor het vak, passie voor de materialen en vooral passie voor de uitdaging die meubelen hem weer dagelijks brengen.

Wilt u een meubel laten maken of meer informatie?

Leerreparaties

Leer is mooi, leer blijft. W.H. Knuiman heeft een speciaal plekje in zijn hart voor leren meubelen. Het is niet makkelijk om met leer te werken, maar hij kan het. Laat hem dus uw mooie leren bank of stoel herstellen.